Tentaplugg

Sitter hos Moa och ska göra det sista plugget inför tentan imorgon. Tentan är inom träningslära och känns relativt enkel med tanke på den egna erfarenheten man har inom ämnet. Dock ska jag inte säga något förens efter tentan imorgon, frågorna kan vara kluriga trots att jag känner mig säker på själva ämnet.

Igår stod 5h cykel på planen men efter 2h gav vi upp pga kylan höll på och ta död på oss. Kanske inte rent fysiskt men absolut mentalt. Vi cyklade hem och byte till löpning istället och fortsatte passet med löparskor. På eftermiddagen var det den veckovisa halvdagsvilan och jag snävade vila till något så exotisk som tentaplugg.

Imorgon skriver jag tenta på förmiddagen och sedan väntar ett längre rullskidpass. Ska hinna lyssna på en hel del poddar är planen. Sen är det dags att packa. Ska försöka få med mig lite av grejerna som jag vill ha hem till Mora i sommar, resten tar jag efter elitlägret. TB september fjol, tyvärr ser vädret likadant ut nu…