Onsdag

Onsdag och mer än halva lägret har passerat, eller ja faktiskt har vi bara två pass kvar. Träningen har varit riktigt bra och det har varit riktigt kul att få träna med personer man inte sett på länge! Vi har hunnit med bland annat rullskidturer runt byar i Östersund, ett par bra skyttepass, ett längre crosspass och idag på förmiddagen en jaktstart baserad på resultatet från precisionsskytte som vi skött igår.

För min del gick jaktstarten riktigt bra! Kände mig pigg och kunde trycka på riktigt bra! Det var en skön känsla! Även väldigt kul att få tävla, det är något speciellt med att få sätta på sig nummerlapp och bara köra. Även fast att man kör mycket intervaller i hög intensitet blir det sällan samma känsla som under tävling eller ett race i detta fall.  Nöjda efter en väl genomförd jaktstart och några trösklar efter det.

Imorgon väntar hemresa igen. För mig blir det dock bara ett snabb stopp i Mora då jag fortsätter neråt mot Värmland och Maja för midsommarfirande där!