SiljanRunt

Igår gjorde jag något nytt som det känns som om man nästan bör gjort som konditionsidrottare i Siljansbygden. Siljanrunt på cykel gjordes med ett gäng på sju personer. 13mil med fika paus i Leksand. Det var jag, David, Moa och fyra skidåkare här ifrån mora som körde. Moa kom hit i fredagskväll för att slippa gå upp så tidigt och det var kul att få umgås där på kvällen! Vi gick på lina och bara njöt av en fin sommarkväll.

Cykelpasset var roligt och det var kul att vi var så många. Det fanns alltid någon som var villig och dra och till Rättvik gick det undan! När mina ben började bli trötta var jag otroligt tacksam över hjälpen jag fick! David som puttade på mig uppför och Moa som sen drog, det var helt klart min räddning. Hade tagit mig runt ändå men man hade nog fått plussa på någon timme..