Husbygge

Igår eftermiddag åkte familjen till våran stuga i Limatrakterna. Vi håller på med ett projekt där upp och det är att flytta en gammal lada 50m från en myr upp på en kulle. Pappa har varit där och kämpat endel i vår och i sommar och nu börjar nästa delmål bli klart. Nämligen resningen av huset igen. När vi var där igår fick vi upp de sista stockarna och nästa steg är taket. Med endast handkraft som valmöjlighet fick vi oss ett rejält styrkepass när de största och tyngsta stockarna skulle upp.. Känns i ryggen idag. Jaja intressant och se hur ett hus växer fram. 

Idag har jag kört intervaller tillsammans med Anna från klubben på förmiddagen. Träningspasset i sig gick så där, fortsatt slut av värmen trots att klockan var innan 8.. Dock 26grader redan då så spelar inte så stor roll.

På kvällen åkte jag och David till Grönklitt och han avverkade intervaller uppför där. Min plan var att ta mig upp i behaglig fart men började staka och sen blev jag envis och ville inte sluta. Blev ett lite hårdare pass än jag tänkt men det var faktiskt ett av de bättre passen på länge så det var väldigt skönt.