Jobb Jobb Jobb

Imorgon öppnar tävlingsexpeditionen för Cykelvasan och på fredag är det första loppet. Det märks hur det dra ihop sig på hur folk börjar bli nervös både deltagare och arrangörer. Jag gillar och vara endel av detta och det känns häftigt att se hur allt växer fram.

Fram till nu har jag haft rätt flexibla tider och kunnat jobba 4 timmar om dagen när det har passat mig och varit okej för mina kollegor. Det har funkat bra och jag har kunnat träna på bra! Nu blir det dock lite annat under evenemangen. Fasta tider och långa dagar men det blir kul och träningen ska jag allt få till ändå.

Ikväll efter jobbet var jag och David ute på en rullskidtur till Orsa. När vi kom till Orsa kom regnet och detta regnoväder som kom går in på topp 3 av värsta regnvädren under träning i mitt liv. Det höll i sig ett tag men efter regnet kom solen och det blev väldigt fint runt i naturen.