Uppdatering

Heeej!

Dags för en uppdatering.

Hur mår du? Jag mår generellt bra! Fysiskt lite sliten efter att ha tränat på förra veckan men har vilat ordentligt nu ett par dagar och det börjar kännas bättre. Psykiskt har jag varit lite i obalans. Haft en del beslut som ska tas och velat fram och tillbaka. Men tror jag har börjat komma till ett beslut så det känns skönt!

Vad sker i helgen? Tävling! Jag kör sprinten i Sveg på söndag. Har valt att hoppa över distansen som är på lördag då jag inte känner mig redo för 15km än och då hellre satsar på att göra en bra sprint än två halvbra tävlingar. Det blir kul!

Vad ser du fram emot? Jul i dalarna och att få mysa runt hemma i huset. Det är något speciellt det där att få komma hem till huset och få greja på där. Veta att det kommer hem folk på kvällen och mysigt att få umgås.

Skolmässigt då? Nja det är ganska lugnt! Har en uppgift som ska in i januari så det är lugnt! Bör dock ta och börja med den då den är en egen filmproduktion. Men jag har en plan så det känns bra!

och annars? Åker från stan imorgon och kommer tillbaka på söndag, sen är jag här i tre dagar innan jag far söderut. Och när jag åker måste jag ha packat för en jul, tävlingar, säkert lite snowboardåkning OCH en Kinaresa. Packningen till allt detta får bli nästa veckas problem! 

Hörs!