Vilodag

Har haft en lugn vilodag idag efter en desto drygare gårdag. Först var det tävling i Sveg, sprint där jag sköt bort mig totalt. Åkte där ifrån på riktigt dåligt humör efter att jag gjort ett dåligt lopp. Otroligt frustrerande när jag var laddad och kände att jag kunde göra ett bra lopp.

När jag sen kom hem så kunde jag inte låsa upp dörren till lägenheten och var utelåst i 1 timme till jag fick hjälp. Kan ju säga att mitt humör inte blev bättre av det.. Kom in tillslut så det var bra. Gick och la mig så snabbt jag kunde. 

Idag har jag haft en bättre dag! En lugn förmiddag hemma och sen jullunch på Arctura med Moa och Emil. Mycket gott och trevligt! Man får passa på nu innan alla åker åt olika håll inför jul. Efter det har jag varit runt på stan och fixat de sista julklapparna. Middag blev det hemma hos Moa med rester från SK Bores mat i från tävlingen. Lyx! 

Två dagar kvar i stan sen far jag hemåt!