Förra året så här dags

Är hem kommen till Mora sedan igår eftermiddag och det ska blir skönt att få vara hemma!

Läste igenom vad jag skrev på bloggen förra året denna tid på året. Träningen hade gått tungt väldigt länge och jag minns att jag var otroligt less och omotiverad på allt som hade med träning och göra. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag faktiskt inte klarade av att träna. Att läsa igenom de inläggen gör mig tacksam för vart jag är idag. Åkte 2,5h klassikt på förmiddagen utan att på något sätt behöva slita. Att köra fart är också dag och natt jämfört med ifjol.

Motivationsmässigt är det också dag och natt. Jag tycker det är kul och träna och vill verkligen ge det en chans! Sen försöker jag jobba med att det vissa dagar går tyngre och att jag inte är där jag egentligen vill vara. Men dag för dag och så länge det är kul så kör jag på! 

Bild från exakt ett år sedan när jag åkte ett skidpass i Östersund innan jag for hem till Mora.