Tio saker

Efter som jag inte bloggat på länge tänkte jag göra en lista med tio punkter med saker jag gjort och saker jag uppskattat under tiden som gått sedan sist.

Jag tävlade i Idre men kvällen innan tog jag och David en lugn skidtur och fotade och snackade lite. Det var värdefullt med lite tid med honom. 

Omständigheter har gjort att jag vid års skiftet och innan fick träffa familjen och släkten väldigt mycket och det har gjort mig tacksam över att jag har dem och att ta till vara på tiden tillsammans. 

Jag åkte Vasaloppet 45 som träning och blev första dam i mål. Det var överraskande och roligt, nu är ju inte det loppet en tävling så och någon kransmas fanns det inte när jag gick i mål. Men att känna att kroppen klarade av och staka 45km och att vara första dam kändes väldigt roligt med tanke på året som varit. 

Jag jobbade intensivt med Vasaloppets sociala medier under två veckor och lärde mig massor. Fick träffa massor med nya människor samtidigt som jag fick se min far vara en ledare i arbetet med att kunna arrangera loppen trots den milda vintern. Det gjorde mig stolt över min far. 

Där och då blev jag också avtackad som kranskulla. Kommentar: Så otroligt glad för detta år och alla upplevelser men det är skönt att det bara är ett år. 

Säsongen tog snabbt slut och jag har umgåtts med personer jag tycker om. Det snabba avbrottet i säsongen gjorde att vi fick lite fler veckor på oss att hitta på saker och det tycker jag att vi har varit duktiga på. Jag är glad över dessa veckor, det har gett mig massor med energi!

Här var vi tillexempel i Åre och åkte utför. 

Efter påsk åkte vi till Tännäs och bodde hos Oskar i hans lilla paradis. Det var så vackert och vi hade några fantastiska dagar. Mycket skidor, skoter och en del solgropshäng. 

Ja hängde vi inte i en solgrop hängde vi på en balkong. 

En till bild från Tännäs, det var årets finaste skidtur. Skaren var stenhård, noll vind och vi åkte och njöt varje sekund. Kommer helt klart att minnas detta pass när jag ska se tillbaka på 2020. 

 

Ja men det var tio bilder och händelser från de senaste månaderna. Jag kommer säkerligen komma inflickande med gamla bilder framöver också. Men det tar vi då!