Vi börjar om

Hej, long time no seen.

Jag sitter ute på min balkong i Östersund och njuter av solen. Det var längesedan jag skrev något här och helt ärligt har jag känt att jag inte har något och skriva. Livet rullar på i det corona-anpassade-samhället och alla inklusive mig själv gör så gott man kan.

Längtan efter att få skriva har kommit smygande och nu känner jag att jag är i behov av att få skriva av mig. Jag vill ta bilder som jag kan redigera och lägga ut, jag älskar ju bilder. Men jag har under dessa månader tappat bort rutinerna med att ta bilder och använda dem.
Jag vill skriva texter och öva på ord. Nog för att jag jobbar med journalistik och skrift ibland men inte tillräckligt för att känna ”yes den där meningen satt som en smäck” snarare får jag halta ihop meningar och hoppas att det är dugligt nog för att publicera.

Jag har haft en period med seghet och frustration i allmänheten, både träning och i vardagen och det känns som om jag börjar kunna lägga pusselbitarna till varför. Jag skriver om det i nästa inlägg, jag behöver ju inte överdriva längden på ett inlägg redan från början. 

Vi hörs snart