Mitt i veckan

Onsdag, och idag har jag jobbat på SVT. När jag jobbar så jobbar jag normala arbetstider så mellan 8-17 och det är ju lite annorlunda jämfört med en vanlig träningsdag då man kan vara klar med två pass vid 17.

Men dagarna jag jobbar och ska träna så blir det och träna innan eller efter jobbet. Innan blir det mest bara i special fall men det händer att jag har rivit av ett intervallpass innan jobbet, och jag menar det är ju en skön känsla. Att vara klar med första passet redan innan 8 för att sen kunna jobba på under dagen. 

Idag har jag dock haft vila och kunde då både “sova ut” (om man nu sover ut till 7..) och inte känna någon stress när jobbet slutade. Utan jag har bara kunnat åka hem, laga middag och för att sen sätta mig och skriva på en inlämningsuppgift som ska in senare i veckan.

En härlig kväll med musik, tända ljus och rapportskrivande. Känns som om jag är tillbaka till gymnasiet och första året på universitetet då många kvällar såg ut just så med alla rapporter som skulle skrivas.

Men nu var det länge sedan jag skrev en rapport och har inga som helst problem med att göra det nu. Men ni vet sånt kan gå över, eller så gör det inte det.